👋 Nový obsah na borekb.cz

Info Tento blog je v "read-only módu" a nový obsah již nebude přibývat. O vývoji píšu na DevBlog.

Woohooo! MSDN wiki!

Tak na tohle jsem se opravdu těšil. Microsoft zpřístupnil MSDN wiki (betu, jak jinak), takže se odteď může na dokumentaci k Visual Studiu, .NET Frameworku a dalším věcem podílet kdokoliv.

Úplná wiki to není a asi ani nebude, protože obsah dokumentace jako takový editovat nelze. Pod ním se však nově objevuje sekce „Community Content“, která umožňuje k jednotlivým tématům přidávat komentáře podobně jako třeba v PHP manuálu. Oproti němu však navíc každý uživatel může editovat komentář každého uživatele, takže název „wiki“ aspoň trochu na místě je.

Pěkný dárek pro MS vývojáře…

Zařazeno do kategorií |
michal zobec (Út, 2006-07-11 17:12):

dobrý den, chtěl jsem se poptat. jakou by jste mi doporučil knihu ke studiu c# pro začátečníka který nemá vůbec žádné zkušenosti s programováním?

Borek (Út, 2006-07-11 19:15):

Dobrý den, velmi podrobně a od základů je C# probrán třeba v knize C# – Programujeme profesionálně, svého času se mi jako obecný úvod do .NET světa líbila také Kačmářova kniha Programujeme .NET aplikace ve Visual Studiu.NET. Obojí je zaměřeno na .NET Framework 1.1 a dnes už postarší Visual Studio 2003, ale většina věcí stále platí. Přímo o .NETu 2.0 jsem žádnou knihu nečetl, takže nemůžu poradit, ale obvykle si vybírám tak, že se kouknu na recenze na Amazonu. Taky na netu najdete řadu tutoriálů a pokud máte hodně času, vše najdete docela dobře v MSDN Library.

Snad jsem vám trochu pomohl.

Komentáře jsou uzavřeny (blog je v read-only módu). Pokud mě chcete kontaktovat, můžete mailem.