👋 Nový obsah na borekb.cz

Info Tento blog je v "read-only módu" a nový obsah již nebude přibývat. O vývoji píšu na DevBlog.

Veřejná školení Flexu

Pokud se chcete naučit vyvíjet pro iOS, Android a další mobilní systémy, vypsal jsem veřejné školení zaměřené na mobilní vývoj ve Flexu. Proběhne 7. – 8. listopadu v Praze a agenda je následující:

  • První den v rychlosti projdeme základy Flexu. Poznáte jeho programovací jazyky, vývojové prostředí Flash Builder, naučíte se používat komponenty, pracovat s daty a osvojíte si další základní dovednosti.
  • Druhý den je věnován specificky mobilnímu vývoji – budeme používat znalosti získané z prvního dne na příkladech malých mobilních aplikací. Reálně si tak vyzkoušíte, jak znalosti z „velkého“ Flexu využít při dnes tolik žádaném vývoji pro chytrá zařízení.

Více najdete na http://flex-skoleni.cz/, a pokud chcete zhruba vidět, o čem mobilní vývoj ve Flexu je, aktuálně píšu pro Zdroják minisérii na toto téma.

Zařazeno do kategorií |
Juraj Krivda (Po, 2011-10-24 15:54):

Ahoj,

aké sú tvoje obľúbené aplikácie napísané vo Flexe pre Android?

Borek (Po, 2011-10-24 19:41):

Líbí se mi třeba MAX Companion App, ale moc jich zatím není (mobilní Flex je mladá technologie a většina univerzálně užitečných věcí už byla naprogramována – pro Flex budou IMO ideální obsahové appky).

Juraj Krivda (Po, 2011-10-24 23:54):

Vysvetli mi jednu vec. Mám aplikáciu vyrobenú vo flexe. Akú to má výhodu oproti klasickému objektovému céčku alebo Jave, myslím pre užívateľa aplikácie. Táto informácia mi chýba. Bude si musieť užívateľ niečo do telefónu inštalovať?

Borek (Út, 2011-10-25 15:11):

Nativní vývoj je skoro vždy ta nejlepší možnost pro danou platformu. Flex je o tom, že za drobný až (ideálně) mizivý rozdíl v UX ušetříš hodně na vývoji, klidně 50–90% času / nákladů.

Picek (St, 2011-12-21 22:12):

Bude se školení v dohledné době opakovat?

Borek (Čt, 2011-12-22 16:08):

Ano, nejbližší termín je 19. ledna. Kurzy pro jednotlivce jsou nyní organizovány přes WebExpo Academy, tady je stránka kurzu: http://webexpo­.cz/…dno-a-rychle

Komentáře jsou uzavřeny (blog je v read-only módu). Pokud mě chcete kontaktovat, můžete mailem.