👋 Nový obsah na borekb.cz

Info Tento blog je v "read-only módu" a nový obsah již nebude přibývat. O vývoji píšu na DevBlog.

Tak, a je po všem

Skončilo jedno z nejhektičtějších období mého života. Od začátku listopadu spím o dost méně, než by si tělo žádalo. Nechodím do hospody, což je snad ještě vážnější příznak než nedostatek spánku :) Den před Vánocemi nemám ani jeden dárek, ale to se vlastně neprozrazuje. V noci na dnešek jsem nespal ani minutu a zápočťák na business intelligence jsem stejně nestihnul dodělat, i když kolem půl páté to vypadalo slibně :)

Dneska večer máme sraz s gympláckou třídou pět let po maturitě, takže pokud neusnu, bude krásnou vstupenkou do aspoň týdenního nicnedělání – a hlavně počítačového nicnedělání. Kdyby notebook nebyl tak drahý, už by dávno letěl z okna :)

Cukroví, lyže, Bax, vzduch bez výfukových plynů, ořechy, novoroční šáňo, Mladkov, unplugged. Jak já se těšim…

Zařazeno do kategorií |
Petr Tomášek (Čt, 2005-12-22 21:19):

Nic si z toho nedělej, já jsem taky nezvládnul zápočťák z business intelligence. Ve tři ráno to vypadalo slibně. Ale spát jsem šel až v sedm ráno, a to ještě s bolestí hlavy, rýmou a škrábáním v krku…

Borek (Pá, 2005-12-23 13:02):

Jo jo, BI není věc, která by se dala zvládnout za jednu noc. Ale pan Novotný je pohodář, takže další neprospaná noc bude ta z 11. na 12. ledna :)

Komentáře jsou uzavřeny (blog je v read-only módu). Pokud mě chcete kontaktovat, můžete mailem.