👋 Nový obsah na borekb.cz

Info Tento blog je v "read-only módu" a nový obsah již nebude přibývat. O vývoji píšu na DevBlog.

(Opět) nový vzhled

Fialový vzhled na tomto webu byl takovým menším úletem, který jsem chtěl napravit ihned, jak to bude možné. Jelikož se mi včera konečně podařilo odevzdat diplomku, měl jsem program následujících hodin jasný.

Po zkušenostech z minula jsem věděl, že se tentokrát musím vyhnout jakýmkoliv vlastním invencím (v uších mi stále zněla scéna ze Záskoku, kde Vlasta volá Tak kampak, Kuzmo Kuzmiči, načež Prácheňský suše odvětí Hm, nemá talent, nemá…). Rozhodl jsem se proto použít nějaký hotový vzhled – hlavně měl být jednoduchý a přehledný. Po rychlém průzkumu jsem si vybral orange crush, jehož autorem je Shelly Cole a který byl původně stvořen pro Wordpress. Při převodu skinu do Drupalu jsem si znovu uvědomil, jak bolestné je být kodérem, když chybí rutina a všechny IE bugy člověk objevuje znovu a znovu, ale dobrá věc se nakonec (snad) podařila.

Když už jsem byl u změny vzhledu, rozhodl jsem se do hlavičky přidat svoji fotku. Možná některé z vás budu při každé návštěvě děsit, ale říkal jsem si, že když už poslední dobou začínám dělat chybu č. 7 z Nielsenových Top Ten Design Mistakes in Weblogs, vyvážím to aspoň odstraněním chyby č. 2. Upřímně řečeno je fotka autora to, co mi na cizích blozích chybí nejčastěji. Přijde mi škoda, že za některými skvělými lidmi, které jsou poznal přes internet, vidím jen URL jejich webu a ne konkrétní obličej.

Doufám, že se v novém vzhledu budete cítit dobře!

Zařazeno do kategorií |
rarouš (St, 2006-08-30 08:19):

Pěkné, dobrá volba! Já se také chystám ke změně designu a hned jak to bude možné půjde ven. Zajímavé je, že jsem do návrhu přidal taktéž svoji podobenku (už o víkendu, takže se neopičím) :)

Borek (St, 2006-08-30 12:55):

Tak to se těšim, i když i teď mi tvůj design připadá v pohodě.

dgx (Út, 2006-09-05 02:12):

Vypadá to perfektně, s předchozím…ehm… designem se to nedá srovnat :-)

Teď ještě syndikované komentáře a bude to paráda.

Komentáře jsou uzavřeny (blog je v read-only módu). Pokud mě chcete kontaktovat, můžete mailem.