👋 Nový obsah na borekb.cz

Info Tento blog je v "read-only módu" a nový obsah již nebude přibývat. O vývoji píšu na DevBlog.

Jeli byste na zájezd s EXIM tours?

Obecně je asi dobrý nápad umístit inzerát cestovky na stránku věnující se zahraničí, ale…

Reklama EXIM tours
Zařazeno do kategorií |
Rekin (Čt, 2006-08-31 06:54):

S Exim tours již nikdy nikam nepojedu !!! Sice je skoro největší, ale není spolehlivá.

thingwath (So, 2006-09-02 22:49):

To už se dá pomocí SMTP serveru i cestovat? Pokrok nezastavíš :-)

Jakub Podhorský (Ne, 2006-09-03 12:59):

já jsem s EXIMem letěl do Egypta a v klidu jen ta organizace byla taková trochu chaotická ale nijak jsem si nestěžoval :)

FRANTIŠKA NGUYENOVÁ (Čt, 2006-09-28 09:32):

Právě jsem se vrátila z dovolené,letěli jsme do Bulharska na Slunečný pobřeží do hotelu Kotva.Za mne a dvě děti 8,3 roky jsem zaplatila 27 490kč.Měli jsme v ceně snídaně.Mohu Vám říct,že pracovníci hotelu…to je katastrofa!Ti vubec neví,že ňáky hosty mají¨!Pro ně je opravdu duležitý,že se u nich ňekdo ubytoval a má to zaplacené to je vše.Ale chtěla bych dodat to hlavní a to je to,že si myslím,že CK Exim Tours je dobrá.Až na delegáty které si najímají.Svou delegátku jsem viděla pouze jednou a to,když přišla kvuli výletu do Bulharské vesničky.Je to fakt nepříjemná Bulharka,i když se usmíva je vidět ta její faleš-honba za penězi!O to je méně kvalitní CK,protože si neohlída své klienty kteří jí po těchto zkušenostech opouštějí,tohle je můj případ. Lidem kteří chtějí letět do Bulharska na dovolenou bych tam cestu nedoporučovala­,hlavně když si myslejí,že je tam vše levné.Je to tam dražší než v SRN a to o dvojnásobně.To Vám nelžu!Byla jsem v Bulharsku v roce 1996 a byla jsem s cenami velice spokojená a proto jsem chtěla zkusit opět to samé.Už jsem se ponaučila.A také jsem měla na housce připečenýho švába,to byl otřesneý zážitek,ale jsme jen čeští turisté méně zajímaví než němci.Za své peníze příště pojedu do Chorvatska někam do karavanu.CK Jovan je výborná na tyto pobyty,doporučuji všem zkusit.A také bych velice ráda poděkovala společnosti INIVIA přez kterou jsem si tuto dovolenou obědnala z domova prostřednictvím internetu,jsou mylí spolehliví ujištují se zda je vše v pořádku,prostě jsou skvělí každou otazku co jsem měla mi ochotně zodpověděli.Tak,že poslední vec je taková,že bych na dovolenou s Exim Tours jela,ale musela by vylepšit ceny nebo udělat náké změny,aby i ženy které cestují pouze s dětmi nemuseli platit za jedno dítě jako za dospělou osobu a pak ještě doporučit hoteli jen ty který umí dávat najevo hostů,že jsou tam vítáni a další věc je najmout si pouze česke delegáty kteří budou po celý pobyt k dispozici,hlavně česky mluvící a né lámanou češtinou.Víte co třeby řekla naše bulharská delegátka po příletu k nim?!že naše slivovice není tak dobrá jako ta naše a potom,že mi nikdy nemužeme mít tak dobrý věci jako u nich,např.šopsky salat.Během pár minut tolik urážek proti česku.

Kaja (Pá, 2007-11-16 17:04):

přijdete mi celkem zakomplexovaná, bulharsko je nejlevnější turistickou destinací co se týká cen vůbec, ceny tam jsou min o 20 procent nižší,nže u nás v ČR kde jinde,viz chorvatsko, egypt jsou ceny až desetinásobné­….člověk se musí divat s nadhledem a netrpět Čechákovstvím. Ale souhlasím s Vámi, že by EXIM mohl pečlivěji vybírat své delegáty,také jsme ho viděli jen jednou. Příští rok ale jeden do BG znova,ale nejspíš s jinou cestovkou

Tom (Út, 2006-10-31 11:32):

Byl jsem letos s Eximem v Tunisku, musím říct že jsem byl celkem spokojen, trošku chaotická organizace při příjezdu, ale jinak v mezích normy. Co bych však vytknul je předražování fakultativních výletů, nevím zda risk za fakultativní výlety plyne CK nebo delegátům ale fakt je ten že výlet která mi byl nabízen za 3500Kc jsem v kanceláří nějaké místní cestovou koupil za 2500Kc.

jednou a DOST! (Pá, 2006-11-03 15:40):

Byla jsem letos s Eximem v Turecku, do serióznosti mají opravdu daleko. Nikdy více!!!

zuzana (Pá, 2006-11-03 16:50):

byla jsem s Eximem letos v září v Turecku a musím říci, že naposledy!!!Hotel který jsme si vybrali už v únoru nám změnili na jiný, který absolutně odporoval našim požadavkům.Místo malého klidného hotelu daleko do centra, jsme byli nuceni trávit dovolenou v obrovském komplexu v centru na přeplněné pláži.No prostě hnus. Sížnost ale neuznali, neboť mají v cestvních podmínkách děsně chytrou větu,–„hotel může být změněn za jiný, stejné nebo vyšší kategorie, ovšem bez ohledu na ostatní okolnosti(umís­tění,vybavení apod)“ takže klient má vždy smůlu!!!!

Anonymous (St, 2006-11-08 15:47):

S Eximem jsem byla minulý rok v Egyptě, byla jsem moc spokojená-až na delegátku-krapet laxní, člověk se jí nemohl skoro na nic zeptat, hned ho setřela.. Letos na jaře jsem tam chtěla jet znovu-opět od Eximu. Ale poté, co si nás mezi sebou přehazovali jako pečenou bramboru-na pobočku, pak volat tam, tam řekli něco a ať voláme zase tam-tam nám hned něco vyvrátili a nakonec byl slibovaný termín obsazený..Takže jsme „poděkovali“ a jeli s konkurencí-a spokojenost max! Pokud se už někdo rozhodne někam jet a obětovat našetřené penízky, doporučuju se juknout na www.invia.cz na recenze hotelů-aspoň tak nějak víte, do čeho jdete. S přáním už jen spokojených dovolených! Terezka

Veronika (Čt, 2007-03-01 10:04):

Byli jsme s Eximem v Tunisku a to před 5 lety, ubytovali nás v hrozně špinavém hotelu (Hamammet – Kacem ), byli absolutně neochotní, ale nakonec přes výhružky jsme dostali hotel jiný v jiném městě ( Nabuel – hotel Les Pyramides ) a zde jsme už spokojeni naštěstí byli. Ale to nemění nic na tom že si Exim Tours neváží svých zákazníků.

Anonymous (So, 2007-03-03 00:55):

Mám zkušenosti s jinou cestovkou, a i moji kolegové kteří tam jeli na moje doporučení si nestěžovali. Jestli chcete zkusit jet k Rudému moři, doporučuji: http://www.eso­travel.cz/…pt-hurghada/

Tom (So, 2007-03-10 13:33):

Za ty prachy co chcete, byl jsem s mima na týden v Tunisku za 7.000 se vším všudy (polopenze)

Dasa (Čt, 2007-09-27 17:23):

To je prave to. Kdyz levny, vybiraji pochybny tunisky letecky spolecnosti konkretne „Kartago“, ktery pak maji takovy sekyry, ze je dobre si vzit pri ceste zpet rovnou o 1 den dovolene vic, protoze natahnou zpozdeni letu klidne o 12 hodin. Ta letadla maji uz hodne za sebou, pak vysvetlují, ze letadlo melo poruchu. To jsme ale museli zjistovat pomoci sms na EXIM do Prahy, protoze ani jeden delegat od FISHERA, Blue-style, EXIMU ani FIRO tam radeji nebyl. Kdo proplati lidem usly cas, telefonaty apod? Nemuzeme rict, je to levny, tak co chces? Interier letadla neni dokonaly, otrhany sedacky, kouká z nich kovová kostra a vyviklany prirucni stolky, pusobi neduveryhodne.

Marťas (Ne, 2007-03-25 16:52):

Jsem byl minulý rok s Eximem v Egypťe a nemůžu si je vynachválit , protože už s nima jezdím asi 4 roky tak mám zkušenosti ,ale nikdy nebyl ani jeden problém!!!

Majka (St, 2007-04-04 14:31):

Letos v březnu jsem byla v Egyptě a byla jsem velice spokojená. Cestovka, hotel, delegátka….vše bylo dobré, opravdu si nemůžu stěžovat.

Ivan (Po, 2007-05-07 09:11):

Pred cca tydnem jsem se vratil z poznavaciho zajezdu Taba Petra Ammann Mrtve more Jeruzalem Taba s Exim tours. Jsem velmi spokojeny.Dekuji nasi pruvodkini Renate.

Jana (Čt, 2007-05-10 11:52):

Právě jsem uvažovala o objednávce dovolené u EximTours… Ale podle ohlasů na její služby jsem si to rozmyslela. :D

Dasa (Čt, 2007-09-27 17:38):

Udelala jste dobre, ale nemam dobre zkusenosti prave s tim, ze cestovky objednavaji konkretne do Tuniska levne letecke spolecnosti, ktere jsou casove velmi nespolehlive a konkretne do Pardubic letecka spolecnost Kartago natahne zpozdeni klidne 12 hodin. Koupite zajezd a dozvite se, ze poletite s Kartagem. Uvnitr letadla otrhany sedacky, kouka z nich kovova kostra, stolky jsou vyviklane. Kdyz se dozvite, ze letadlo melo poruchu, po 12hod cekani pri vstupu do letadla nemate moc dobry pocit.

Anonymous (So, 2007-05-26 14:23):

Jeli jsme loni do bulharska s CK SteFANNY, ta je na trhu již 16.let a služby byly bezkonkurenčně lepši a kvalitnější a ceny byly také nižší než u eximu. Musím řict, že bulharsko je nádherná země. Krásné čisté moře, ceny jsou na nižší urovni než v ČR a lidé přátelští.Všem doporučuju

Tomáš Kubín (Út, 2007-07-03 13:21):

S Exim tours jsme byli právě teď v Tunisu a už s nimi NIKDY NIKAM NEPOJEDU. Většina výtek jde sice na adresu hotelu (Meninx na Djerbě), ale i za ten v přeneseném smyslu odpovídá ten, kdo ho pro své klienty najímá. Jinak: hotel inzerován Exim tours jako 4 hvězdičkový, ale má jenom 3, Family Room pro 2 dospělé a 3 děti znamená to, že do mrňavého pokoje dostanete palandy, odlet domů přesunut o 12 hodin – takže všechny plány v čudu a do toho všeho delegátka Linda, která na všechny výtky opakuje jako kolovrátek to, že to a to nemůže Exim tours ovlivnit. V letadle tuniské společnosti Nouvel air se hovoří mizernou angličtinou a výhradně českým pasažérům mnení z personálu schopen nikdo porozumět ani tou angličtinou, natož česky. Mám pocit, spíše jistotu, že Exim tours levně nakupuje služby, které svým klientům potom prodává draho.

Za všechno příběh pokoje č.100 v hotelu Meninx: s rodinou jsme se ve dvě hodiny v noci ocitli v mrňavém a postelemi přeplněném pokoji na konci chodby bez oken, který strašně páchl. Ráno jsem šel vyměnit peníze a recepční mi rovnou řekl, že ten pokoj je asi na prd a že by měl lepší. Pochopil jsem správně a za úplatek 100 EUR jsme dostali dvoupokoj. K mému údivu jsem se o pár dní později dozvěděl ten samý příběh s pokojem 100 od rodiny z Prahy (stal se jim den před námi). Před odjezdem jsem posedával v recepci a jen tak náhodou jsem viděl přijet čerstvou várku klientů Exim tours (z Brna). Vytipoval jsem si rodinu s dětmi a varoval je před pokojem č.100 a podivnými praktikami. Tipoval jsem správě, dostali ho. Ovšem poučeni mnou odmítli platit a informovali delegátku. Ta samozřejmě NEPOMOHLA a mlela svou o tom, že to nemůže ovlivnit.

KACHEN75 (Ne, 2007-07-08 20:49):

S EXIM TOURS UZ NIKDY!!!!VCERA JSEM SE VRATILA Z DOVOLENE V TURECKU HOTEL KAMELYA DE LUXE….DOVOLENA ZA 100000KC NA 7 DNI. ZKRACENE: VRAZILI NAS DO STUDIA,VSUDE LEZLI MRAVENCI,MELO TO JEN 3 HVEZDICKY,PRO DVA DOSPELY LIDI ROZKLADACI GAUC,VE 12 HOD NAS POSLEDNI DEN VYHODILI Z HOTELU A LETADLO NAM LETELO VE 1 HOD RANO-KVULI DETEM KTERE CHODI PO OBEDE SPAT JSEM SI TEN SAMY POKOJ ZA 40 EURO KOUPILA ABY JSME MELI KDE PRECKAT….ZITRA LETIM DO CESTOVKY A NAKOPIJIM PRDELE SRACUM – OMLOUVAM SE ZA SPROSTA SLOVA ALE JSEM TAK NASTVANA ZE BYCH VRAZDILA…..

Tomáš Kubín (Ne, 2007-07-15 07:07):

Úplně chápu rozčilení. Docela by mne zajímal výsledek „nakopávání“. Chystám se je nakopat také.

information (Ne, 2007-07-29 23:19):

S EXIM-TOURS jsme toto léto letěli do Turecka. Na internetu jsme se dozvěděli nemilé informace o této cestovní kanceláři. Raději jsme zavolali do Prahy jestli je možné abychom nedostali hotel, který jsme si předem draho zaplatili, ujistili nás že vše je v pořádku a nemusíme se ničeho takového obávat.Vše bylo v pořádku, až do té doby kdy jsme dorazili na hotel. Sem nedorazila žádná rezervace na naše jméno. Nebyli jsem ovšem sami, stalo se to i více rodinám!!! Po pár hodinách dumání nás přemístili na jiný hotel prý stejné kvality. Měl stejný počet hvězd, ale to neznamená vše. Hold tato cestovní kancelář má ZMATEK VE SVÝCH OBJEDNÁVKÁCH.

Kamil Nyníšvorc (Po, 2007-07-30 21:31):

Naše první a poslední zkušenost se „cestovní kanceláří“ EXIM TOURS!! S velkým nadšením a očekáváním jsme zakoupili ne zrovna nejlevnější dovolenou s údajně renomovanou společností EXIM… Po příletu a dojezdu na hotel nám bylo oznámeno, že rezervace pokoje nebyla CK na hotel doručena.Rána do vazu hned na úvod a delegátka se nám snažila vnutit na obhajobu, že Exim ze to nemůže…. a že v obchodních podmínkách naší smlouvy je jasně uvedeno, že nás mohou předisponovat­..bla…bla….…. To je sice pravda, ale člověk přeci jen spoléhá na serioznost tak vychvalované a „renomované“ CK,že není třeba se obávat vyhýbavých kliček ve smlouvě u takové renomované CK. Opak je však pravdou.Předis­ponováním na jiný hotel byla naše vysněná dovolená títmo značně poznamenána.Na­vrhuji tuto CK přejenovat na EXIT TOURS a prosím pečlivě čtěte podmínky smlouvy a nenechte se šálit. Děkuji a Exim již nikdy…..a to na věčné časy.

Marketa (Út, 2007-08-07 14:00):

Vcera jsme se vratily z Egypta konkretne z hotelu Sonesta Beach resort Taba,stravili jsme tam super 14dni naprosto si nemuzeme stezovat,s Eximem jsme nemeli zadne problemy a s degatkou Dasou uz vubec ne,byla naprosto bezvadna a s cimkoliv nam pomohla,takovy delegati by meli byt vsude!Dekujeme!:-)Takze mi s Eximem-KDYKOLIV!!!!:-)))

lada (St, 2007-08-08 17:25):

s exim tours jsem byl asi dvakrat a vzdy jsem byl na vysost spokojen!!mozna je to tim,ze se trochu lisim od „normalnich“cechu­,jsem skromny,nejsem typ cloveka,„tak jsem z cech a vsichni se ze mne po….!“videl jsem nekolikrat,jak se cesi chovaji a pochopil jsem,ze nekteri cesi nemuzou byt nikdy spokojeni….nikde a nikdy!!a procestoval jsem toho opravdu hodne!!zdravi vas lada

lada (St, 2007-08-08 17:25):

s exim tours jsem byl asi dvakrat a vzdy jsem byl na vysost spokojen!!mozna je to tim,ze se trochu lisim od „normalnich“cechu­,jsem skromny,nejsem typ cloveka,„tak jsem z cech a vsichni se ze mne po….!“videl jsem nekolikrat,jak se cesi chovaji a pochopil jsem,ze nekteri cesi nemuzou byt nikdy spokojeni….nikde a nikdy!!a procestoval jsem toho opravdu hodne!!zdravi vas lada

Venula (Čt, 2007-08-16 06:11):

Dobrý den, syn přiletěl včera na Mallorcu – na letišti nebyl delegát – ubytování nemají. V CK byli ujišťováni, že vše bude bez problému – ale není. Souhlasím s názory, že EXIM je velmi neseriózní CK. Uvažovala jsem o D s touto CK letos v září, ale ta chuť mě už přešla. Čedok, FIRO a FISCHER jsou určitě spolehlivější – nikdy nebyly problémy s ničím. Hezký celý den.

Václav (Ne, 2007-11-04 21:09):

Václav

Byli jsme s EXIM tours na překrásné dovolené v Turecku 29.9–10.10.2007. Vše bylo perfektní, příjezdy a odjezdy doslova na minutu (nekecám i při zájezdech). Bylo to asi tím, že jsme měli *****+ hotel ALARA Star Al inklusive. V areálu byly i dva další 2 hotely s nižším počtem *. Tam se ukázala naše česká povaha. Celý areál byl bez potupných pásků na ruce a majitel (v době ramadánu s námi večeřel v jídelně) spoléhal na solidnost hostů. Přesto řada čecháčků chodila svačit tam, kde neměla zaplaceno. Jediný menší problém s delegáty, byli jsme v 180 pokojovém hotelu 4 rodiny z ČR, takže se nám tolik nevěnovali. MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST.

Anonymous (Ne, 2007-11-11 13:15):

Letos vc létě jsem s EXIM Tours v Tunisku-Sousse. Varuji každého před delegátkou Zuzanou OSTRIHONOVOU. Má naprosto neprofesionální přístup ke klientům. 1)Po příletu se neobtěžovala čekat před příletovou halou, autobus jsme si museli vyhledat sami. 2)Doporučila nám návštěvu muzea v Sousse – vhodné tak na aprílový žertík. Muzeum v tu dobu bylo již 2 roky zavřené kvůli rekonstrukci. 3)Místo odpovědi po dotazu ohledně půjčení auta se jen chytla za hlavu a posléze sdělila naprosto nereálnou cenou, v půjčovnách byly ceny o dost nižší. 4)Odpověď na dotaz kde je nějaká místní cestovka či turistické centrum, odpověděla, že nic takového není. Musel jsem si tuto instituci vyhledat sám. Tolik namátkou jen pár zkušeností. po návratu jsem odeslal stížnost na vedení CK EXIM. Odpověď přišla po době delší než zákonných 30 dnů, s tím, že se stížnost na delegáta zamítá. Měli jsme vše reklamovat přímo na místě u delegátky. Jinými slovy „stěžuj si tomu, na koho si stěžuješ“. Svoje zkušenosti posílám do Blesku a dalších sdělovacích prostředků.

Michi (So, 2008-02-23 09:38):

ježiši ty musíš být magor….Zuzka je perfektní a už chápu ,proč si s ní nebyl spokojený..divím se, že ti tam rovnou nenakopla zadnici…chudák holka co tam musí s takovýma jako ty, vytrpět..ještě,že takových magorů je minimum….Exim super, Zuzka super a to prosím jsme s ní byli 2×..náhoda…ale bez žádných problémů..kdyby jsme si mohli vybrat,tak jen s Eximem a se Zuzkou :o)

Komentáře jsou uzavřeny (blog je v read-only módu). Pokud mě chcete kontaktovat, můžete mailem.