👋 Nový obsah na borekb.cz

Info Tento blog je v "read-only módu" a nový obsah již nebude přibývat. O vývoji píšu na DevBlog.

Zkušenosti s novým Centrem

Už je tomu zhruba 14 dní, co mi byly mailové účty na Centru převedeny na „email nové generace“, můžu tak hodnotit první dojmy, pozitivní i negativní.

Při prvním seznámení mě nové Centrum nadchlo. Na GPRS je to skutečně rychlejší, příjemně se to ovládá, svoji roli sehrál taky k programátorským schopnostem vývojářů Centra. Vyhledávání v češtině je pak naprostou lahůdkou, to je přesně to, co mi vždycky chybělo.

Mince má však i druhou stranu. Faktem je, že Centrum svůj nový mail vypustilo zjevně spíš pod konkurenčním tlakem než po důkladném otestování. Prostě nemohli nechat přejít všechny uživatele na „pohotově gigový“ Seznam. Určitá nedodělanost způsobuje problémy. Co mi nejvíc vadí:

  • Zpočátku vůbec nechodila upozornění na mobil. Teď už to je výrazně lepší, přesto však chodí upozornění méně spolehlivě než v předchozím Centru.
  • UI aplikace je občas nedoladěné (myslím funkčnost)
  • Občas trvá doručení mailu dlouho (i několik hodin). Hance se dokonce stalo, že jeden mail nebyl vůbec doručen.

Takže není všechno zlato, co se třpytí. Hanka dokonce vážně uvažuje o přechodu na Seznam. Doufám, že ještě chvilku počká, protože k Centru mám prostě vztah. Je ale pravda, že nejhorší uživatel je naštvaný uživatel.

Zařazeno do kategorií |

Komentáře jsou uzavřeny (blog je v read-only módu). Pokud mě chcete kontaktovat, můžete mailem.