👋 Nový obsah na borekb.cz

Info Tento blog je v "read-only módu" a nový obsah již nebude přibývat. O vývoji píšu na DevBlog.

Život čerstvého inženýra

Lošti ve středu obhájil diplomku a složil státnice (bohužel za B, takže přišel o skoro jistý červený diplom). Hrozně se opil, ve čtvrtek znovu a v pátek (tentokrát s náma) zase znovu. Kromě hladiny alkoholu v krvi je však na Lošim zajímavé především to, jak se ke své zbrusu nové a nepoznané životní situaci staví.

Jednoduše řečeno je tak trochu v depresi. O fous mu utekl červený diplom, takže přehodnotil své doktorské studium a na 90% ho zavrhl. Půjde pracovat, což je super, ale i pěkně na h… Doteď byl na škole hvězda, pan někdo, teď bude absolutní nula, ačkoliv se svým vzděláním je na tom ještě dobře (leteckých kontruktérů je prý v republice hodně málo). Doteď si spokojeně chrochtal se Slávkou u nich na privátě, teď bude bydlet kdesi v ubytovně ve Vodochodech, mnoho set kilomentrů od Slávky. Doteď mohl kdykoliv zakalit s právníkama nebo s náma, čemuž je teď konec.

Takhle řečeno je to fakt na depku. Konec studentského super-období a začátek čehosi, na co se člověk po 17 letech ve školní lavici vážně těší, ale čeho se současně i bojí.

Mě podobná situace čeká za rok, tak uvidíme, jestli přijdu o své současné nadšení z toho, že konečně vypadnu ze školy. Uvidíme…

Zařazeno do kategorií |

Komentáře jsou uzavřeny (blog je v read-only módu). Pokud mě chcete kontaktovat, můžete mailem.