👋 Nový obsah na borekb.cz

Info Tento blog je v "read-only módu" a nový obsah již nebude přibývat. O vývoji píšu na DevBlog.

Sauce Reader

O agregační software je dneska velký zájem, protože prý šetří ohromné množství času – není potřeba procházet všechny stránky, které mě zajímají, ale stačí se podívat do agregátoru. No nevím, mně osobně připadá, že jedním kliknutím otevřít skupinu bookmarků ve Firefoxu je taky poměrně rychlé, ale když už jsou agregátory takovým hitem, rozhodl jsem se taky si nějaký obstarat.

Celkem od začátku byl mým favoritem Feed Demon, kterého jsem znal především díky jeho tvůrci Nicku Bradburymu, který je autorem skvělého TopStylu. Přestože je Feed Demon dobrým softwarem, má několik věcí, které mi vadí – zaprvé je placený, zadruhé neumožňuje vytváření vnořených kategorií (nehledě na to, že použití DropDownListu pro přesun mezi katogoriemi není uživatelsky moc příjemné řešení).

Na blogu Michala Bláhy jsem narazil na spotSouce Readeru, který vypadal velmi slibně, tak jsem ho stáhnul, nainstaloval a nyní ke spokojenosti používám. Jedinou nevýhodou je, že jako .NET aplikace hrozně dlouho nabíhá. Ale třeba to je tím, že se zatím jedná o beta verzi, jinak naprostá spokojenost!

Zařazeno do kategorií |

Komentáře jsou uzavřeny (blog je v read-only módu). Pokud mě chcete kontaktovat, můžete mailem.