👋 Nový obsah na borekb.cz

Info Tento blog je v "read-only módu" a nový obsah již nebude přibývat. O vývoji píšu na DevBlog.

První spot ze zahraničí

Ve středu jsem úspěšně se společností easyJet přelétl La Manche (první cesta letadlem byla vzrušujícím zážitkem) a zhruba od 15.30 GMT si naplno užívám jiné země a jiných mravů – nemravů.

První noc jsme s Hankou strávili ve Formuli, která je sice levná, ale některé věci jsem zrovna nepochopil – např. samočisticí záchod na chodbě (prostě v danou hodinu polije sám sebe, voda odteče skrz díry v podlaze), který nemá prkýnko apod. No ale za 20 liber (cca 1000 Kč), co by člověk nechtěl…

Jinak Anglie na mě působí poněkud buranským dojmem. Pro Čecha jsou ohromným šokem místní teenageři, především pak ti ženského pohlaví. Nevadí, že je 5 nad nulou, trička s hlubokými výstřihy, minisukně a bufy, to je tady hit. Dalším šokem jsou naprosto uniformní baráčky velikosti bytu. Možná je tady tresné postavit si nějaký „originální“ (čti normální) barák. Nelze taky nezmínit pro Čecha nesmírně vysoké ceny. Je to vážně hrůza, především pak doprava. Nohy mi naštěstí ještě slouží.

No zatím jsem neměl tu čest ochutnat „pověstné“ anglické jídlo, tak potom možná seznam šoků ještě rozšířím. Teď však vyrážíme s Haničkou na pěknou večerní procházku.

(odes­láno z nelegálně navštívené počítačové učebny University of Newcaste upon Tyne :)

Zařazeno do kategorií |

Komentáře jsou uzavřeny (blog je v read-only módu). Pokud mě chcete kontaktovat, můžete mailem.