👋 Nový obsah na borekb.cz

Info Tento blog je v "read-only módu" a nový obsah již nebude přibývat. O vývoji píšu na DevBlog.

Po delší době zase jedna loděnice

Včera se uskutečnila oslava Danových a Tomových narozek na loděnici a osobně mám smíšené pocity. Je pravda, že když tam člověk vydrží do 5 do rána (no vlastně do 6, protože se měnil čas na zimní a hodinka mezi druhou a třetí ranní proběhla dvakrát), musí ho to nějakým způsobem bavit, ale na druhou stranu jsem velkou část večera strávil hloubáním nad nesmrtelností brouka.

Bohužel jsem se nepříjemně pohádal s Bérou kvůli nedoručené zásilce pro Hanku do Anglie, což se nemělo stát. S Hankou jsem to zatím neřešil, ale mým předsevzetím do budoucna je nemíchat se do holčičích záležitostí. U holek je problém, že libovolnou informaci dovedou obalit takovým zvláštním holčičím balastem, který umožňuje trochu pozměněnou interpretaci (Zuzka Š. to pěkně vyjádřila tak, že si v každé zprávě nechávají zadní vrátka), a to se zřejmě stalo problémem v případu „zásilka“. No nic, nějak se to vyřeší…

Tato hádka nakonec přebyla původní intenzivní pocit, že na loděnici secsakramentsky chybí Hanka. Je to zvláštní, když tam je, tak se jí nijak zvlášť něvěnuji, spíš naopak, protože tam je většinou kupa lidí, se kterými jsem se delší dobu neviděl a se kterými se chci bavit. Tentokrát jsem měl poprvé možnost se těmto lidem věnovat na 100%, ale nebylo to ono. Překvapivé, ale dost nemilé zjištění. Už aby byla zpátky.

Pokud abstrahuji od těchto pro mě osobně dost nepříjemných záležitostí, musím loděnici označit za docela povedenou. Jedinou objektivní vadou byly jakési problémy v Koderovic rodině (nakonec se k sobě ale Dan s Veťulou přeci jen měli), ale jinak to byla celkem pohodička. Vzhledem k tomu, že se akce zúčastnilo zhruba 30 lidí (špička byla někde kolem 35 nebo 40, to ukáže až oficiální seznam), se společnost celkem přirozeným způsobem rozdělila na 3 skupiny: na odpadlíky (kterých bylo 5 až 10), na lidi poslouchající kazeťák a na lidi u kytary. Jo, bylo to celkem milé a hlavně jídla bylo dost. Nepříjemností bylo, že poměrně krátce po půlnoci došlo pivo a tak kolem třetí i poživatelný tvrdý (rum fakt ne!).

No uvidíme, příště už by se to mohlo obejít bez osobních problémů a byla by to úplná paráda.

Zařazeno do kategorií |

Komentáře jsou uzavřeny (blog je v read-only módu). Pokud mě chcete kontaktovat, můžete mailem.