👋 Nový obsah na borekb.cz

Info Tento blog je v "read-only módu" a nový obsah již nebude přibývat. O vývoji píšu na DevBlog.

Adidas - kvalita zaručena

Včera jsem si s velkou radostí šel pro opravené Adidasky, které měly po necelých dvou měsících nošení díru v oblasti, kde se ohýbají prsty. Paní ze skladu donesla krabici a s úsměvem mi oznámila, že reklamace byla zamítnuta. Zůstal jsem na ni jenom koukat, protože před měsícem byla reklamace uznána. Dala mi přečíst pouze vyjádření technika a to bylo všechno.

Nemělo smysl se na ně rozčilovat, protože podle jejich slov jsou jenom prostředníky a že rozhodnutí provádí reklamační technik. Tak jsem jim pouze vyčetl, že mi nezavolali už asi před 3 týdny, kdy bylo vyjádření známé, protože boty mít a nemít je samozřejmě rozdíl.

Nevím, co s tím budu dělat dál. Buďto zajdu k ševcovi a za nějaký poplatek se budu těšit z opravených bot. Druhou možností je zajít do jiného Adidasu a boty tam zkusit znovu reklamovat (podle zákona mám právo zboží reklamovat v libovolné provozovně výrobce), znamenalo by to však další zařizování a asi také nepříjemný rozhovor s tamní prodavačkou, případně reklamačním technikem.

Kaž­dopádně mě Adidas pěkně naštval. Mé předchozí boty vydržely 2 roky a nemůžu si na ně stěžovat, aby se mi však rozpadly po 2 měsících nošení, když stály 2000 Kč, tak to tedy ne!

Zařazeno do kategorií |

Komentáře jsou uzavřeny (blog je v read-only módu). Pokud mě chcete kontaktovat, můžete mailem.